Voorstellen

 

Hannie

Mijn naam is Hannie van Wielink-van der Stappen.

Ik ben weddingplanner geworden omdat het mijn uitdaging is om toekomstige bruidsparen zoveel mogelijk te helpen bij het organiseren van hun droomhuwelijk.

Dat houdt in dat ik jullie zoveel mogelijk zal helpen bij het zoeken naar de beste invulling van jullie mooiste dag. Dat niemand een geldboom in de tuin heeft is algemeen bekend. Toch wil ik iedereen een droomhuwelijksdag bezorgen. Mijn uitdaging is dan ook voor ieder budget een superfeest te organiseren.

Naast mijn diploma als weddingplanner, heb ik het diploma van bloemist, een leuke bijkomstigheid. Dus het verzorgen van het bloemwerk en de aankleding van de locaties, heb ik al in eigen beheer. Verder heb ik een aantal “jonge” ondernemers gevonden die net als ik werken volgens het principe van: “het leven is al duur genoeg”.

Ik kan jullie helpen met het organiseren van je hele bruiloft, het speuren naar de beste deals of het op me nemen van kleine onderdelen waar jullie niet goed raad mee weten.

Willen jullie voor de grote dag een ceremoniemeester zodat je familie en vrienden optimaal van het feest kunnen genieten, ook hiervoor ben ik beschikbaar.

Kortom jullie droomhuwelijk is mijn uitdaging, ook zonder geldboom in de tuin!!!!

Aanzoek tot huwelijk